Werkwijze

Normec AquaServa is een onafhankelijk adviesbureau voor gebouwveiligheid, met eigen installateurs door heel Nederland. Al sinds 1999 houden wij ons bezig met advies omtrent waterveiligheid, bacterievrij water, legionellabestrijding en het beheer van waterinstallaties. Sinds 2012 verzorgen we ook beheer en onderhoud van andere installaties, zoals gas-, elektriciteit-, ventilatie- en luchtinstallaties. Met gecertificeerd personeel in dienst biedt Normec AquaServa de totaaloplossing. Dankzij onze samenwerking met Normec BioBeheer kunnen we snel schakelen.

Oplossingsgericht denken zit in ons DNA

Natuurlijk kunnen we alleen strikt ons werk doen; bijvoorbeeld bij een besmetting van uw drinkwater langskomen om te spoelen of desinfecteren. En bij de volgende overschrijding een half jaar later komen we weer. Maar dan is uw probleem niet écht opgelost. We gaan daarom altijd een stap verder; waar komt het probleem vandaan, wat is er precies aan de hand? Door bijvoorbeeld terug te kijken naar de laatste 3 jaar, dit op tekening te zetten en extra watermonsters te nemen, kunnen we helemaal ‘afpellen waar het vandaan komt’. Wij zijn er immers voor om te zorgen dat de oplossing geen pleister is, maar dat uw probleem duurzaam wordt opgelost!

Vaste adviseur en eigen personeel

Bij Normec AquaServa heeft u een vaste adviseur of installateur. Deze kent uw installatie door en door en neemt zelf de monsters. Dat is niet alleen efficiënt, het zorgt ook voor een vertrouwd gezicht voor uw medewerkers, gasten en bewoners. Bovendien hebben we een eigen geaccrediteerd laboratorium: onze installateurs horen direct van het laboratorium precies waar ze moeten zijn. Alles-onder-één-dak zorgt dat u er geen omkijken naar heeft en maakt veiligheid voor u betrouwbaar en efficiënt.

Wij zorgen dat alles in orde komt

Een zinvol advies, een snelle en goede oplossing, duurzaam beheer of aanpassen van uw installatie; wij pakken alle acties op. We maken samen met u duidelijke afspraken. Is er een calamiteit op een van uw locaties? Dan kijken we meteen in onze planning of er iemand in de buurt is. Daarna komen we direct bij u langs om het op te lossen. Oók als het gaat om een locatie die niet onder ons beheer valt. Gewoon omdat we ons echt betrokken voelen bij onze klanten.

 

Hoe gaan wij te werk

Advies / analyse

Met onze uitgebreide kennis van wet- en regelgeving en nationale en Europese normen, adviseren wij u over te nemen maatregelen.

Implementeren

Geschoolde en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de te nemen maatregelen op de juiste wijze worden ingevoerd.

Beheren

Wanneer u systeem voldoet, zorgen wij ervoor dat het beheersplan wordt uitgevoerd zodat u blijvend voldoet aan de regels en normen en uw drinkwaterveiligheid is geborgd.

Neem contact op met een adviseur

Zo kunt u veilig werken in een gezond gebouw

Waterveiligheid

Normec AquaServa helpt u met een complete dienstverlening rond waterveiligheid, zodat er altijd schoon en veilig water in uw gebouwen beschikbaar is.

Binnenmilieu en oppervlakken

Een gezond binnenmilieu is belangrijk voor de gezondheid en functioneren van gebruikers. Normec AquaServa kan een klimaatonderzoek voor u doen om problemen te verhelpen.

Brandveiligheid

In het Bouwbesluit en de Arbowet staan verplichte brandveiligheidsmaatregelen voor het brandveilig bouwen en beheren van een gebouw. Normec AquaServa helpt u om aan uw zorgplicht te voldoen.

Neem contact op met een adviseur

Klanten aan het woord.

Wij zijn erg trots op de samenwerking met onze klanten. In de interviews met klanten leest u hoe zij onze dienstverlening ervaren.

Strukton Worksphere

“Dankzij de heldere en open communicatie over en weer weten we precies wat we aan elkaar hebben en is de oplossing nooit ver weg.”

Lees het verhaal

Certificaten waar we trots op zijn

Normec kantoorpand

Voldoet mijn gebouw aan alle veiligheidseisen?

Laat u adviseren door onze expert! Stuur direct een bericht
Normec kantoorpand
Normec AquaServa Normec AquaServa logo Folkert Elsingastraat 42 3067 NW Rotterdam +31 880 062 500 https://linkedin.com/company/normec-aquaserva/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Direct legionella advies nodig?

Menu

Zoek op de website