Over ons

Normec AquaServa is een onafhankelijk adviesbureau voor gebouwveiligheid, met eigen installateurs door heel Nederland en gevestigd in Rotterdam. Al sinds 1999 houden wij ons bezig met advies waterveiligheid, bacterievrij water, legionellabestrijding en het beheer van waterinstallaties.

Geschiedenis

Normec AquaServa is opgericht in 1999. Sinds de oprichting houden wij ons bezig met de veiligheid van installaties in gebouwen. De focus lag in het begin op bacterievrij water, het oplossen van legionellaproblematiek en het beheer van drinkwaterinstallaties.

Sinds 2012 verzorgen we ook beheer en onderhoud van andere installaties, zoals gas-, elektriciteit-, ventilatie- en luchtinstallaties. Inmiddels kijken wij al ruim 10 jaar integraal naar de relevante aspecten van gebouwveiligheid. Met gecertificeerd personeel in dienst biedt Normec AquaServa de totaaloplossing.

Alles onder één dak

Normec AquaServa werkt samen met Normec BioBeheer. Deze heeft een eigen geaccrediteerd laboratorium voor monsterafname, onderzoek en analyse van uw water- en luchtmonsters. Daarnaast heeft u altijd een vaste adviseur of installateur. Iemand die uw installaties heel goed kent, precies weet waar hij moet zijn en zelf de monsters neemt.

Certificaten

Normec AquaServa biedt gecertificeerde diensten. Wij zijn o.a. VCA, BRL K14032, BRL K14038 en BRL K6010 gecertificeerd. Bekijk hier al onze certificaten.

Onze kernwaarden

Betrouwbare partner
Wij zijn geheel onafhankelijk en werken op vertrouwelijke basis samen met u aan oplossingen
Innovatief
Gedreven en nuchter gaan wij voor vernieuwing en de beste advies- en beheersmethoden
Oplossingsgericht
In elke situatie zoeken wij naar de beste oplossing die bij u past, ook buiten de gebaande paden
Normec kantoorpand

Normec AquaServa is onderdeel van Normec

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance.
Lees meer over Normec

Certificaten waar we trots op zijn

Normec kantoorpand

Voldoet mijn gebouw aan alle veiligheidseisen?

Laat u adviseren door onze expert! Stuur direct een bericht
Normec kantoorpand
Normec AquaServa Normec AquaServa logo Folkert Elsingastraat 42 3067 NW Rotterdam +31 880 062 500 https://linkedin.com/company/normec-aquaserva/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Direct legionella advies nodig?

Menu

Zoek op de website