Strukton Worksphere

Strukton Worksphere houdt zich bezig met bouw, onderhoud en ontwikkeling van gebouwen. Dagelijks werken ze aan een prettige leef- en werkomgeving voor hun klanten. Duurzaamheid staat daarbij centraal. Normec AquaServa ging in gesprek met Martin Westerhof, Teamleider Beheer en Onderhoud bij Strukton, over de samenwerking.

RCreations-9533(2)

Legionellabeheer

Met zijn team verzorgt Martin het beheer en onderhoud van zo’n 50 panden van een grote wooninstelling. “We houden ons onder meer bezig met preventief onderhoud en opvolging van de storingsdienst. Het stuk legionellabeheer pakt Normec AquaServa daarin voor ons op. Dan moet je denken aan het complete pakket: keerklepcontroles, monstername, dagelijkse spoelrondes, corrigerende maatregelen, e.d.

“Dankzij de heldere en open communicatie over en weer weten we precies wat we aan elkaar hebben en is de oplossing nooit ver weg.”

Een goede klik

Ook wanneer we controle krijgen op locatie ondersteunt Normec AquaServa ons goed. De accountmanager is tijdens zo’n controle vaak aanwezig om extra toelichting te geven en dat helpt ons om tot een positief resultaat te komen. Waar het op neerkomt is dat we een hele goede klik hebben met onze accountmanager.

Als onze klant vragen heeft of er zijn onduidelijkheden, dan schuift hij gewoon even aan bij een overleg. Dat is voor ons heel waardevol. Ik weet zelf natuurlijk wel wat van legionellabeheer, maar het is niet mijn specialisme. Met de kennis van Normec AquaServa erbij bouwen we extra vertrouwen op richting onze klant.”

De oplossing is leidend

“Strukton is een heel sociaal bedrijf. Ik zeg altijd dat onze medewerkers het zorg-DNA hebben. Die menselijke houding zie ik terug bij Normec AquaServa en dat is precies waarom onze samenwerking zo goed werkt. In ons contact is het oplossen van het probleem altijd leidend. Dankzij de heldere en open communicatie over en weer weten we precies wat we aan elkaar hebben en is die oplossing nooit ver weg.

Die sociale instelling zien we ook echt in de dagelijkse praktijk. Stel dat een medewerker tijdens zijn spoelronde een tappunt tegenkomt met een spinnenweb. In zo’n geval is het duidelijk dat het tappunt een spoelbeurt kan gebruiken. Ik weet dat de medewerker dan niet eerst op zijn spoellijst gaat kijken of het punt er wel op staat, maar gewoon gaat spoelen. Zo’n extra handeling zien we dan ook niet meteen terug op de factuur.”

Wederzijds vertrouwen

“Bij Strukton hebben we overigens ook een legionella-afdeling, dus in principe zouden we het beheer intern kunnen beleggen, maar ik ben erg tevreden over Normec AquaServa. Inmiddels werken we zo’n vijf jaar samen. Het wederzijds vertrouwen is er, jullie kennen de installaties en leveren goed werk. Dus ik zie geen reden om het anders in te richten.”

Bekijk alle referenties

Gerelateerde dienst

Waterveiligheid onderzoek onder de kraan met meter

Beheersmaatregelen Legionellapreventie

Het beheer van een drinkwaterinstallatie bevat veel specifiek werk, dat regelmatig moet worden uitgevoerd.
Normec AquaServa Normec AquaServa logo Folkert Elsingastraat 42 3067 NW Rotterdam +31 880 062 500 https://linkedin.com/company/normec-aquaserva/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Direct legionella advies nodig?

Menu

Zoek op de website