Normec kantoorpand
01-05-2019

Samen de nummer één!

De focus op veiligheid is natuurlijk wat Normec en AquaServa delen. Maar het is ook de manier waaróp we het doen. De kwaliteit die we leveren en de rol van slimme ICT daarin. De samenwerking tussen Normec en AquaServa is van toegevoegde waarde voor onze kernwaarden en tilt onze dienstverlening naar een nóg hoger plan.

Normec Group is dé organisatie voor testen, inspecties, certificering en compliance op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Normec is een snelgroeiende, Nederlandse onderneming en voert onafhankelijke testen en inspecties uit op basis van geaccrediteerde methodes. Met de twee hoofdtakken Gebouwveiligheid en Voedselveiligheid levert de organisatie een bijdrage aan een duurzame en veilige werkomgeving. AquaServa gaat binnen Normec deel uitmaken van de divisie Normec Building & Infrastructure.

Normec en AquaServa: hetzelfde DNA

Kennis, Kunde en Kwaliteit zijn gedeelde kernwaarden van Normec en AquaServa. Dit begint bij de ervaring en deskundigheid van onze mensen; onze inspecteurs, adviseurs en installateurs. Allemaal kennen zij hun eigen branche door en door en hebben ze jarenlange kennis en kunde in de praktijk van alledag.

Bovendien geloven Normec en AquaServa in de slimme inzet van IT-toepassingen. Zo zorgen wij onder meer voor een volledig geïntegreerde en smart omgeving in uw gebouwen met Online Monitoring en geeft het Gebouw Online in één oogopslag online inzicht in uw gebouwbeheer. Naast flexibiliteit, efficiëntie en effectiviteit levert dit u als klant optimale veiligheid voor uw gebouwen en installaties.

Last but not least: de kwaliteit van Normec en AquaServa zit ook in de relatie met onze klanten. In de persoonlijke benadering en de korte lijntjes, in het goed luisteren en snel schakelen. Beiden hechten we waarde aan een vertrouwensband, sterke relaties en een jarenlange goede samenwerking.

Ons DNA: Kennis, Kunde en Kwaliteit voorop

  • Vaste adviseur en inspecteur, eigen installateurs
  • Geaccrediteerde, eigen laboratoria
  • Betrokkenheid bij onze klanten
  • Persoonlijk en direct contact
  • Oplossingsgericht denken
  • Slimme technologie

Full service concept

De samenwerking tussen Normec en AquaServa maakt een full service concept mogelijk voor onze gezamenlijke klanten. Voor alle zaken rondom waterveiligheid, gebouwveiligheid en veiligheidsinspecties kunt u voortaan terecht bij één loket. Of u nu op zoek bent naar geaccrediteerde monsterafnames, een uitgebreide risicoanalyse, beheer van uw installaties of een gedegen advies. Bij Normec AquaServa vindt u alles onder één dak en zorgen we dat uw probleem duurzaam wordt opgelost.

Kortom: wederzijdse kennisuitwisseling is van toegevoegde waarde voor onze kernwaarden en tilt onze dienstverlening naar een nóg hoger plan!
‘Dat is de reden dat ik met een smile terug naar huis rijd: als we weer een klant tevreden hebben kunnen stellen. Daarom is het zo belangrijk je door te ontwikkelen naar een hoger plan, zodat je de klant nog beter van dienst kunt zijn. Zijn vragen vóór kunt zijn. Samen met Normec zijn de mogelijkheden daartoe nog groter!’

Ron Hartog, Directeur Normec AquaServa

Normec AquaServa Normec AquaServa logo Folkert Elsingastraat 42 3067 NW Rotterdam +31 880 062 500 https://linkedin.com/company/normec-aquaserva/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Direct legionella advies nodig?

Menu

Zoek op de website