Normec kantoorpand
26-05-2023

Normec AquaServa aanwezig op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Normec AquaServa is verheugd aanwezig te zijn op de aankomende vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. Het evenement, dat plaatsvindt van 7 tot 9 juni 2023, is dé plek waar professionals uit de sector samenkomen om kennis te delen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werkomgeving en gebouwbeheer te ontdekken.

Thema’s op de beurs

De vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer is gericht op een breed scala aan onderwerpen, variërend van gebouwbeheer en -onderhoud tot brandveiligheid en het creëren van een gezonde werkomgeving. Samen met Normec FSS en Normec Kalsbeek gaat Normec AquaServa graag met u in gesprek over het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit in uw gebouw.

Ontmoet ons

We nodigen bezoekers uit om onze stand te bezoeken, om kennis te maken met de nieuwste innovaties op het gebied van waterveiligheid en een gezond binnenklimaat. Het team van Normec AquaServa is beschikbaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en de voordelen van onze diensten toe te lichten.

Praktische info

  • 7 – 9 juni 2023
  • Jaarbeurs Utrecht
  • Stand 11.1.06

U kunt u gratis registreren.

Normec AquaServa Normec AquaServa logo Folkert Elsingastraat 42 3067 NW Rotterdam +31 880 062 500 https://linkedin.com/company/normec-aquaserva/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Direct legionella advies nodig?

Menu

Zoek op de website