Normec kantoorpand
25-08-2021

Interne opleidingsdag tot bedrijfshulpverlener

Op 12 mei jl. organiseerde Normec AquaServa, samen met ons zusterbedrijf Normec BioBeheer, een interne opleidingsdag tot bedrijfshulpverlener.

Tijdens deze opleidingsdag tot bedrijfshulpverlener doorliepen 10 enthousiaste collega’s theoretische en praktische lessen. De lessen wisselde af tussen EHBO, reanimatie en brandbestrijding. Ook werd er uitvoerig stilgestaan bij het voorkomen van ongevallen, letsel en brand.
Samen met de trainers werd er ook gekeken hoe het is gesteld met de veiligheid in het gebouw, de bereikbaarheid van de hulpmiddelen zoals blussers en verbanddozen, en werd de nieuw aangeschafte AED op de juiste plek opgehangen.

Een geslaagde dag

Alle 10 de deelnemers hebben deze dag succesvol doorlopen en kregen na afloop een certificaat uitgereikt. Inmiddels hebben ze een belangrijke rol in de veiligheid van onze collega’s en omwonenden. Dankzij onze collega’s van Normec Foodcare, afdeling Training & Education kon deze geslaagde dag snel en efficiënt georganiseerd worden.

Toekomst plannen

We gaan de opleiding personaliseren voor onze buitendienstmedewerkers met de toevoeging van “levensreddend handelen”. Dit zodat ook zij voorbereid zijn op bijzondere situaties onderweg en bij onze klanten assistentie kunnen verlenen waar en wanneer nodig.

Normec AquaServa Normec AquaServa logo Folkert Elsingastraat 42 3067 NW Rotterdam +31 880 062 500 https://linkedin.com/company/normec-aquaserva/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Direct legionella advies nodig?

Menu

Zoek op de website