Training brandveiligheid

Naast goede en veilige brandblusmiddelen is het van belang om een aantal goed getrainde medewerkers te hebben die weten hoe ze moeten handelen in geval van nood. Denk hierbij aan een Coördinator BHV nodig en een Preventiemedewerker. Aan de hand van een on-the-job training levert Normec AquaServa een stuk maatwerk om deze medewerkers goed voorbereid op noodsituaties.

Vraag om advies

Voordelen

  • U bent goed voorbereid op noodsituaties.
  • Wij geven training-on-the-job, aangepast aan uw situatie.

Coördinator BHV

Deze medewerker heeft Bedrijfshulpverlening onder zijn/haar verantwoording. De coördinator BHV draagt er zorg voor dat andere bedrijfshulpverleners of ontruimers in staat gesteld worden om de toebedeelde werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Aan de hand van een on-the-job training levert Normec AquaServa een stuk maatwerk. Zo is deze medewerker goed voorbereid op de werkzaamheden.

Preventiemedewerker

Aanstelling van een Preventiemedewerker is sinds 2007 verplicht. Deze heeft de hele portefeuille “preventie” in beheer: Arbo, brand, explosiegevaar, gevaarlijke stoffen, werken op hoogte, ziekteverzuim, voorkoming ongevallen en naleven veiligheidsvoorschriften. Uiteraard dient de Preventiemedewerker goed op de hoogte te zijn van de regels en wetten welke binnen de organisatie van toepassing zijn. Wij kunnen een specifieke training verzorgen.

Praktijktraining crisisteam

Een crisisteam treedt handelend op indien dat nodig is, maar zorgt ook voor het grotere geheel. Meestal is tenminste een van de leden een manager of behoort hij of zij tot het middenkader. Een crisisteam zorgt in geval van een calamiteit ook voor de nazorg, voert slechtnieuwsgesprekken met collega’s of familie, en zorgt voor alle communicatie: met de pers, met woordvoerders, berichten aan personeel en familieleden, contacten met politie, brandweer, politiewoordvoerder.

Hoe gaan wij te werk

Advies / analyse

Met onze uitgebreide kennis van wet- en regelgeving en nationale en Europese normen, adviseren wij u over te nemen maatregelen.

Implementeren

Geschoolde en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de te nemen maatregelen op de juiste wijze worden ingevoerd.

Beheren

Wanneer u systeem voldoet, zorgen wij ervoor dat het beheersplan wordt uitgevoerd zodat u blijvend voldoet aan de regels en normen en uw drinkwaterveiligheid is geborgd.

Neem contact op met een adviseur

Vraag direct een offerte aan voor Training brandveiligheid

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Normec AquaServa denkt graag effectief met u mee. Direct aanvragen
Normec kantoorpand

Gerelateerde diensten Training brandveiligheid

Normec kantoorpand

Voldoet mijn gebouw aan alle veiligheidseisen?

Laat u adviseren door onze expert! Stuur direct een bericht
Normec kantoorpand
Normec AquaServa Normec AquaServa logo Folkert Elsingastraat 42 3067 NW Rotterdam +31 880 062 500 https://linkedin.com/company/normec-aquaserva/
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte
Direct legionella advies nodig?

Menu

Zoek op de website